Måndag 1 juli 19:00

Kristine West & Erik Rydvall

Kristine West, flöjt, och Erik Rydvall, nyckelharpa, är först ut på vår konsertserie under Musik vid Dellen. Vi tjuvstartar till och med och rubricerar den här konserten som Förspel – invigningen av Musik vid Dellen sker fyra dagar senare.

Köp biljett – klick här!

Vi återkommer med mer information! Biljetterna släpps preliminärt i början av juni. Biljetterna kostar 150 kronor för medlemmar och 200 kronor för icke medlemmar. Om du vill medlem så sker det enklast på vår hemsida.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte missa någon information. Skicka en Epost till info@nhk.nu och ange namn och telefonnummer.

Konserten äger rum i Norrbo kyrka. Vägen från Hudiksvall är fortfarande usel, åk över Delsbo och Dellenbaden.

 

Rulla till toppen